Bleka tänderna hemma

Så fixar du vita tänder inför din studentbal

När det pratas om bal så är det oftast studentbal som gäller. I grundskolan är det vanligt att studenter går på bal i slutet av nian. Det är även vanligt att många gymnasieskolor anordnar bal när treorna går ut. Inför en bal är det mycket som ska fixas i form av balklänningar, kostymer, skor och frisyrer.

Innan studentbalen är det bra att vara ute i god tid för att hinna fixa allt. För tjejer finns det ett stort utbud av olika balklänningar att välja mellan. Du kan hitta allt från kortärmade till långärmade balklänningar. Det gör att du kan hitta något som passar just dig och din stil. En balklänning behöver inte nödvändigtvis användas till just bal utan kan fungera vid andra tillfällen under livet. Beroende på vad du själv gillar finns det också både långa och korta balklänningar i olika färger.

Fixa dig inför din bal i lugn och ro

Idag behöver du inte springa i fysiska affärer på jakt efter balklänningar utan kan sitta hemma i lugn och ro och shoppa online. Många onlinebutiker erbjuder även snabb och flexibel leverans av paket. Du kanske vill ha vitare tänder inför din bal och då kan du bleka tänderna hemma medan du letar efter balklänning online.

Populära metoder för tandblekning

Några av de populäraste metoderna för hemmablekning är att blanda gurkmeja och kokosolja. Smeten lägger du sedan på din tandborste och borstar som vanligt. Bakpulver är också populärt att använda på tandborsten då det har en slipande effekt på tänderna. Det är dock viktigt att komma ihåg att skölja med vatten efteråt.