Gå till tandläkaren

Fina leenden på bild

”Som Mona Lisa har sitt leende” – är det en fras som låter bekant? På fotografiet visade Mona Lisa förvisso inte sina tänder när hon log, men hennes leende är ändå ett av de mest kända. Men även många andra riktigt fina leenden har fångats på bild, och att ha fina tänder kan göra stor skillnad för ett fotografi.

Leendet kan göra hela bilden

Ett leende, oavsett om det är arrangerat eller helt naturligt kan vara det som gör hela bilden. Det får betraktaren att känna härligt, glada känslor. Om du har tagit en fin bild på någon som ler kan du framkalla bilden hos my fujfilm och få den utskriven. De kan hjälpa dig att få bilder i många olika format och storlekar, självklart alltid med en bra kvalitet på utskriften. Vill du ha bilden i ett särskilt tema kan de hjälpa dig även med det.

Fina tänder ser hälsosamt ut

Att ta hand om dina tänder är viktigt men hela och rena tänder ger också ett hälsosamt intryck. Speciellt på en bild tilltalas vi ofta av vita och raka tänder. Självklart säger inte tandhälsan något om personligheten, men på en bild kan det ändå göra stor skillnad.