Gå till tandläkaren

Huskurer för tandblekning naturligt

Letar du efter ett billigare och mer naturligt sätt att få vita och rena tänder? Då har du kommit helt rätt! Att bleka tänderna är idag väldigt vanligt då många är på jakt efter det perfekta leendet som stärker självförtroendet. De tandblekningskit som kan användas i hemmet fungerar oftast bra, men de kan också vara kostsamma och innehålla ämnen som skapar irritation. Vi har hämtat inspiration från skönhetsmagasin och listar här de bästa och mest naturliga tandblekningsmetoderna.

Bikarbonat – Att borsta tänderna med bikarbonat är sedan länge en mycket känd metod. Bikarbonatet kan borstas direkt på för att slipa bort missfärgningar, men kan också blandas med tandkräm och appliceras på tandraden – gärna i kombination med folie.

Jordgubbar – Jordgubbar sägs ha en naturligt blekande effekt på tänder. Dela en jordgubbe på mitten och gnugga den över tänderna. Observera att tänderna behöver vara fria från plack, eftersom plack annars kan missfärgas.

Kol – Det svarta kolet blev en stor hit för några år sedan och har visat sig ge mycket fina och bra resultat. Genom att borsta tänderna med kolpulver från kokosnöt kan du se till att bli av med även de tuffaste missfärgningarna.