Gå till tandläkaren

Löständer och maskeradkläder till festen

De allra flesta tycker om att klä ut sig och gå på maskerad eller hitta den rätta outfiten till halloween. Här kan du läsa mer om var du kan hitta fräcka kläder och vad du faktiskt kan göra med tänderna för att få dem att se riktigt läskiga ut.

Hitta bästa dräkten

Hos partykungen.se hittar du coola maskeradkläder för båda barn och vuxna till överkomliga priser. Här finns till exempel dräkter som rymdkrigare, polis, fånge, viking, discokung, ninja, brandman, gangster, präst, sheriff, prinsessa, superhjälte, pirat, matador, flygvärdinna och mycket annat. Det finns också en helt egen sektion för halloweendräkter där du kan hitta i princip allt du behöver för att se riktigt läskig ut.

Glöm inte tänderna

När kändisar klär ut sig för halloweenfesten eller går på maskerad ser de till att alltid gå all in. Det satsas på de absolut bästa maskeradkläderna med fokus på teatersmink. Kändisar har naturligtvis råd att anlita speciella makeup-artister vars yrke är att sminka med fokus på specialeffekter. Ett viktigt område är tänderna och munnen. För att få till en riktigt läskig look får du helt enkelt inte glömma bort tänderna. På partykungen.se finns en hel del budgettips där du kan satsa på löständer i olika former. Ska du vara vampyr behöver du till exempel köpa huggtänder, men det finns också speciella löständer för en mördarclown och riktigt läskiga löständer för pirater och zombies. Beroende på om du ska vara en zombie som är blodig eller en zombie som ruttnar kan du välja mellan rödstrimmiga eller grönaktiga löständer. En pirat eller en riktigt ful häxa har naturligtvis ett par svarta tänder i tandraden. Du kan också köpa stifttänder som du fäster utanpå dina egna tänder för att få en cool effekt. Ska du vara kanin på festen finns det självklart löständer även för detta ändamål.

Ansiktsmålning

För att fixa den rätta looken till maskeradfesten, som dessutom matchar maskeradkläderna, kan du köpa ansiktsfärg. Ska du klä ut dig till katt kan du med fördel måla dit en svart nos och morrhår. Med ansiktsfärg kan du också måla huggtänder och förstora munnen. Vad sägs om en läskig blodrand längs hakan på tigern som har fällt sitt första byte? Du kan också köpa tandsvärta för att måla några tänder helt svarta. Då ser det ut som att du har tappat en eller flera av dina tänder, vilket kan passa om du klär ut dig till ett smutsigt troll.